SUP – Vad är det?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en träningsformsom har blivit allt mer populärvärldenrunt. SUPfungerar som så att en person står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.How To Stand Up Paddle Board - SUP Basics - YouTube

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din StandUpPaddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.

SUP Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja enbrapaddelbräda. Du kommer att märka stora skillnader medSUP om du har valt enpaddelbräda som ärtill för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, har bättre glid och är fördelaktig om du intevillfylla upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är smidig att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya vattendrag när du reser stand up paddle.

SUP – SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignadeSUPbrädanär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

StandUp Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en aktivitet som passar både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärSUP ett bra val som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *